Παρασκευή, Ιουλίου 13, 2007

Ταξιδάκι στην Φλωρεντια...




























3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία με τον μακρόστενο άνθρωπο μ'εντυπωσίασε περισσότερο!

Βασιλική Ν. είπε...

Αχ, τι μου 'κανες βρε Έλενα, πού με πήγες... στο στενό δρομάκι της πέμπτης φωτογραφίας έχω τραγουδήσει ενώ ο μουσικός μου έπαιζε το ούτι του. Κανείς δεν έδινε ούτε μία δραχμή, καλέ μόνο σαν αξιοθέατα μας κοιτούσαν μέχρι που κάποιος που ήταν με το κορίτσι του μου ζήτησε... να τους βγάλω μια φωτογραφία! Απίστευτη αποτυχία και γέλιο!!!
Κι ακόμα εκεί στο ποτάμι φάγαμε σ' ένα ωραιότατο εστιατόριο και δεν με άφηναν να καπνίσω ούτε καν στο μπαλκόνι. Το μαγαζί άδειαζε ξαφνικά και όλοι είχαμε αφήσει τα γαστρονομικά μας πιάτα μόνα και καπνίζαμε στο πεζοδρόμιο, -μα εντελώς γύφτικο σκηνικό και απολαυστικό βεβαίως!
Μετά από τις φωτογραφίες σου νομίζω πως αποκαθιστώ λίγο τώρα την... ποικίλλως τραυματική μου εμπειρία με την όμορφη Φλωρεντία...
Ευχαριστίες και φιλιά!

Εντάξει, ο μακρόστενος άνθρωπος όλα τα λεφτά, συμφωνώ με τον Ηλιογράφο και μ' αρέσει τόσο που τα παιδάκια τον εκμεταλλεύονται δεόντως!

ELENA είπε...

Ηλιογραφε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Η αληθεια ειναι οτι τα πιτσιρικια αφου ηταν προφανως κουρασμενα, δεν θελανε να σηκωθουν με τιποτα απο τον μακροστενο ανδρα!Τα τραβαγανε οι γονεις τους!!

Βασιλικη,

Μιλας για ωραιες, προφανως, εποχες και χαιρομαι που εστω κ λιγο στις θυμιζω αλλα εγω δυστυχως ειχα παει για δουλεια και δεν προλαβα σχεδον καθολου να το ευχαριστηθω. Μια μικρη γευση πηρα η οποια βεβαιως-βεβαιως με αναπληρωσε οσο τιποτε!

Τουλαχιστον μου εδωσες κ εσυ μια μυρωδια πως θα ηταν αν εμενα λιγο παραπανω με πολυ λιγοτερα πραγματα στο μυαλο μου!!
Σε ευχαριστω!

Related Posts with Thumbnails